BARÇA

Manos Limpias es querella contra la junta del Barça pel cas Neymar

Després de Jordi Cases, la mateixa Fiscalia i l'empresa MCM, irromp una nova figura en el cas Neymar. El sindicat Manos Limpias presentarà entre avui i demà una querella contra tota la junta directiva del Barça i l'expresident Sandro Rosell.

Segons el sindicat, en el fitxatge del jugador brasiler hi ha un "presumpte frau fiscal" que perjudica tota la societat espanyola, i per això Manos Limpias es personarà contra els dirigents blaugranes. De fet, aquesta setmana ja s'han posat en contacte amb el jutge Pablo Ruz, que els ha informat dels passos a seguir, i entre avui i divendres presentaran una querella a l'Audiència Nacional contra l'actual president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, tots els seus companys de junta directiva i també contra l'anterior màxim dirigent del club català, Sandro Rosell.

El secretari general del sindicat, Miguel Bernad, va explicar a l'ARA que en l'operació Neymar hi ha un "frau a la hisenda pública" i, a més a més, segons Bernad, es tracta d'un cas d'interès públic que afecta "tots els espanyols". I per aquest motiu des de Manos Limpias estan legitimats per personar-se en aquest procediment.

El sindicat denuncia que no es fia del primer querellant, Jordi Cases, ni tampoc de la Fiscalia.