LLIGA DE CAMPIONS
Misc 07/11/2018

El Madrid no necessita Vinícius per golejar el Plzen

El conjunt blanc goleja els txecs (0-5) i té un peu i mig als vuitens de final de la Champions

Albert Nadal

BarcelonaL’antídot Solari comença a tenir els seus efectes al Reial Madrid. Ahir, sense Vinícius Júnior de titular, el conjunt blanc es va assegurar tenir un peu i mig als vuitens de final de la Champions després de golejar el Viktoria Plzen (0-5). Els txecs van ser qui va pagar els plats trencats, malgrat que fa un parell de setmanes van caure per la mínima (2-1) al Bernabéu en el penúltim partit de Lopetegui.

En un partit sense més història, el Madrid, sense fer gran cosa, va obrir la llauna al minut 20 mitjançant Benzema. Sense desplegar un gran joc, el conjunt blanc va ser molt més contundent a les àrees. Tres minuts després del gol del punta francès, Casemiro va marcar el segon. Al minut 37, Benzema va fer el seu segon gol de la nit i, tres minuts més tard, Bale també va veure porteria. El gal·lès va acabar amb una sequera de 532 minuts. Abans, el col·legiat alemany Deniz Aytekin podria haver expulsat Sergio Ramos per un cop de colze a Havel. Al jugador local li va sortir sang del nas i va haver de ser substituït.

A la segona part Solari va fer entrar Vinícius, que va servir una assistència a Kroos perquè tanqués la golejada. El Madrid es jugarà la primera plaça del seu grup amb el Roma, que té els mateixos punts (9) i que ahir va derrotar (1-2) el CSKA de Moscou.

El City, gairebé a vuitens

Ahir també gairebé va certificar el pas als vuitens el Manchester City, que va golejar (6-0) el Xhaktar Donetsk, mentre que el Lió i el Hoffenheim van empatar (2-2) i es mantenen amb opcions, ja que estan a 3 i 6 punts del City, respectivament. El Manchester United va remuntar al final contra el Juventus (1-2) i els red devils són segons al grup H amb 7 punts, dos més que el València, que va derrotar el Young Boys (3-1), i 2 menys que la Juve. El Bayern va guanyar (2-0) l’AEK Atenes i té un peu i mig als vuitens. Al mateix grup, l’Ajax i el Benfica van empatar (1-1) i segueixen amb opcions.