07/04/2015

Badalona recupera el somriure

El verd-i-negre Sergi Vidal estirant-se per intentar evitar la cistella de Zeljko Sakic durant el Fiatc Joventut - La Bruixa d’Or Manresa disputat ahir al Palau Olímpic de Badalona.

BadalonaEl Fiatc Joventut va treure petroli ahir del derbi català contra La Bruixa d’Or Manresa (82-63) i va consolidar la seva cinquena posició a la Lliga Endesa amb la seva setzena victòria. La Penya, que encara no va poder comptar amb Tariq Kirksay, va trencar una ratxa de set derrotes en els últims vuit partits. Clevin Hannah (20 punts), Goran Suton (16 punts i 9 rebots) i Sitapha Savané (12 punts i 3 taps) van ser alguns dels jugadors locals destacats.

Tot i dominar el rebot i presentar una bona defensa, la Penya tan sols va aconseguir una renda de tres punts (15-12) en un primer període en què va fallar 13 dels 18 tirs de camp que va intentar. El Fiatc Joventut va fallar 12 dels 13 primers triples que va intentar, però va saber obrir una escletxa de deu punts en el marcador contra un rival amb problemes per anotar (36-26).

El pas pels vestidors va animar un combatiu La Bruixa d’Or Manresa, que va anotar 17 punts en sis minuts i va empatar al marcador (43-43). Davin White, base de l’equip visitant, va sumar 12 punts en un tercer període que es va tancar amb el resultat de 53-48. La resposta local va arribar de la mà de Goran Suton.

La Penya va saber aprofitar els minuts de descans de Davin White i el cansament de l’equip rival per construir-se un avantatge de 21 punts a quatre minuts del final (76-55). La Bruixa d’Or Manresa es va quedar sense benzina en el moment clau i va encaixar un parcial de 23-5. Clevin Hannah va celebrar la seva paternitat liderant el festival ofensiu verd-i-negre. Sitapha Savané també va tenir un protagonisme decisiu en defensa. “No ha sigut el nostre millor partit, però hem sabut guanyar”, va dir.