BÀSQUET - EUROLLIGA
Misc 23/11/2018

El Barça Lassa s’adapta a tots els guions

L’equip blaugrana supera un Olimpia de Milà molt diferent del Panathinaikòs (90-80)

i
àlex Gozalbo
2 min
Thomas Heurtel, base del Barça Lassa, en acció.

BarcelonaSense estrelles del carisma de Dino Meneghin a la plantilla, però amb un equip atlètic i polivalent, l’AX Armani Exchange Olimpia de Milà és una de les sorpreses de la temporada a l’Eurolliga. El Barça Lassa va patir per superar el rival italià (90-80) i mantenir inaccessible un Palau Blaugrana que arribarà engrescat al clàssic de demà contra el Reial Madrid.

Thomas Heurtel, que va sumar 20 punts i 6 assistències, i Kyle Kuric, que va anotar 15 punts, van ser els jugadors del Barça Lassa més destacats al Palau Blaugrana, on els aficionats van divertir-se amb el joc del seu equip. La selecció de tir del conjunt culer va ser brillant i això li va permetre acabar el partit amb bons percentatges d’efectivitat.

La posada en escena de l’Olimpia de Milà va ser molt bona. L’equip italià va aprofitar una bona efectivitat des de la línia de tres punts (5/8) per construir-se una diferència de 8 punts (13-21). El conjunt visitant va sorprendre la defensa blaugrana amb atacs curts i molt directes. La reacció dels locals va ser brillant. Els homes de Svetislav Pesic es van apuntar un parcial de 20-4 per capgirar el marcador (33-25).

El Barça Lassa va saber adaptar-se a un estil de partit ben diferent del de dimecres a Atenes, on el Panathinaikòs buscava atacs més mastegats i controlats, i va arribar al descans amb un avantatge d’onze punts i 53 punts anotats (53-42).

El Barça Lassa va aprofitar el tercer quart per agafar un impuls definitiu i aconseguir un avantatge de 20 punts (74-54). La progressió defensiva de l’equip blaugrana va ser molt evident en l’anotació d’un rival que va anar de més a menys. De 25 punts anotats en els primers deu minuts a 17 en el segon quart i 12 en el tercer. Quan va aconseguir eliminar les transicions, el conjunt blaugrana va dominar el joc amb molta autoritat. La reacció final de l’Olimpia de Milà va tenir més a veure amb la relaxació del Barça Lassa que no pas amb una millora en el joc visitant. L’equip italià va anotar 26 punts en l’últim període i el partit es va tancar amb una renda de 10 punts (90-80).

Navarro, al passeig de Gràcia

Joan Carles Navarro, a qui el Barça retirarà demà la samarreta, visitarà aquest migdia la botiga oficial que el club blaugrana té al passeig de Gràcia de Barcelona, on signarà autògrafs i es farà fotografies amb els aficionats. L’homenatge de demà començarà a les 18.45 hores. L’entitat culer mourà la posició de les samarretes d’Epi i de Roberto Dueñas per col·locar la del dorsal 11 entre la del pivot madrileny i la de Nacho Solozábal.