13/11/2015

El Barça Lassa les passa magres per derrotar el Lokomotiv Kuban

BarcelonaEl Barça Lassa les va passar magres ahir per superar (72-68) un Lokomotiv Kuban ben treballat i aconseguir el lideratge del Grup C de l’Eurolliga. L’equip rus, que ahir va encaixar la seva primera derrota, va perdre contra un conjunt blaugrana que es va veure obligat a remuntar un desavantatge de nou punts en els últims set minuts. Quan tan sols perdia per dos punts de diferència, l’equip visitant va disposar d’un últim atac a 7,8 segons del final per capgirar el marcador, però Dontaye Draper va perdre la pilota en treure de banda. La recuperació de Tomás Satoransky va ser decisiva per aconseguir la victòria 250 de la competició.

Ben entrenat per Georgios Bartzokas, l’equip rus va exhibir defensa al Palau Blaugrana, on el Barça Lassa va tenir problemes per anotar amb continuïtat. El Lokomotiv Kuban va desactivar durant molts minuts el joc ofensiu del conjunt culer amb constants canvis defensius i un treballat sistema d’ajudes. Els jugadors locals no es van trobar còmodes en cap moment.

Liderat per Ante Tomic, el Barça Lassa va començar el partit obtenint una renda de set punts (13-6). El Lokomotiv Kuban va reaccionar i gràcies a la seva defensa va eixugar l’avantatge local durant un segon període en què cap dels dos equips es va mostrar encertat en el llançament exterior.

El pas dels minuts no va perjudicar el Lokomotiv Kuban de Víctor Claver. Al contrari. El seu conjunt va arribar als últims 7 minuts amb un avantatge de 9 punts (48-57), però el Barça Lassa va reaccionar. Un parcial de 9-0 en tan sols dos minuts va equilibrar el marcador (57-57).

La recta final va ser una muntanya russa d’emocions i els dos equips haurien pogut acabar el partit amb el triomf, però el Lokomotiv Kuban va cometre més errades i es va quedar sense premi.