Publicitat
Publicitat

BÀSQUET - LLIGA ENDESA

El Barça oficialitza la renovació d’Àlex Abrines fins al 2019

El Barça va oficialitzar ahir la renovació del contracte d’Àlex Abrines fins al 2019. El club blaugrana aspira a endarrerir la marxa de l’aler mallorquí als Oklahoma City Thunder, la franquícia de la NBA que té els seus drets i que pressiona per convèncer el jugador.

Àlex Abrines, que l’estiu del 2012 va firmar un contracte amb el club culer per quatre temporades, és molt feliç tant a Barcelona com al Barça i no té pressa per fer el salt a la NBA. Les lesions l’han obligat a perdre’s alguns partits, però ha exhibit una gran progressió. La seva entesa amb Xavi Pascual és total.

“Estic molt content. Agraeixo la confiança que han dipositat en mi els tècnics i els directius. És un honor continuar vinculat a un club com el Barça i espero retornar aquesta confiança a la pista. Treballaré intensament per continuar creixent com a jugador i per seguir lluitant per tots els títols en joc. També vull donar les gràcies a l’afició, ja que sempre he sentit el seu suport. Aquí m’hi sento molt a gust”, va dir Àlex Abrines, que ahir va ser escollit entre el millor cinc jove de la Lliga Endesa 2014-15.

Històries de superació esportiva