Bàsquet - Copa del Món
Misc 01/09/2019

La versatilitat dels Estats Units desfigura la República Txeca (67-88)

L'equip nord-americà ha imposat el seu ritme contra un rival que s'ha anat desinflant

àlex Gozalbo
1 min
Kemba Walker

BarcelonaEls Estats Units s'han estrenat a la Copa del Món de bàsquet amb una victòria contra la República Txeca (67-88). L'equip nord-americà ha imposat el seu ritme contra un rival que ha començat bé però que s'ha anat desinflant amb el pas dels minuts.

El combinat nord-americà, que ha necessitat uns minuts per agafar el fil al partit, ha recuperat un desavantatge inicial de quatre punts. Gregg Popovich ha apostat per un joc polivalent i versàtil en què els seus jugadors interiors han tingut poc protagonisme. Durant moltes fases de l'enfrontament, el vigent campió ha jugat sense cap pivot, apostant per una defensa molt agressiva i transicions ràpides. Quan s'ha vist obligat a jugar en estàtic, la seva eficàcia ha disminuït.

Donovan Mitchell (16 punts), Harrison Barnes (14) i Kemba Walker (13) han liderat l'anotació de la selecció dels Estats Units. La resistència de la República Txeca, que ha intentat sorprendre el rival amb una defensa zonal, ha arribat de les mans de Tomas Satoransky (17 punts).