El Divina Seguros Joventut s'estrena contra el Betis (81-76)

La Penya ha recuperat un desavantatge de 8 punts contra un rival directe

àlex Gozalbo
1 min
Maalik Wayns

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha superat el Reial Betis Energía Plus (81-76) i ha sumat la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa. La Penya ha recuperat un desavantatge de 8 punts contra un rival directe.

Diego Ocampo, que ha tingut la baixa de Saulius Kulvietis per un esquinç de turmell, ha fet debutar Maalik Wayns. El base, que encara necessita temps per adaptar-se, ha aconseguit 4 punts en 16:36 minuts de joc. El tècnic ha confiat molt en José Nogués, que ha fet una bona feina.

Quan perdia per 7 punts de diferència a 15 minuts del final (40-47), l'equip verd-i-negre s'ha tret la pressió de sobre i ha capgirat el marcador. Liderada per Patrick Richard, la Penya s'ha apuntat un parcial de 8-0 (48-47). La recta final dels locals ha estat molt sòlida i els ha permès assegurar-se un triomf de vital importància.

Sergi Vidal i Albert Ventura han tingut un gran protagonisme en un últim tram de partit viscut amb molts nervis al Palau Olímpic de Badalona. Amb 79-76 al marcador, l'equip andalús ha fallat un triple que hauria pogut enviar el duel a la pròrroga.

"Els jugadors han treballat molt bé en una setmana difícil. Els nervis juguen males passades, però el que importa és mantenir el nivell de joc. L'agressivitat ens ha permès introduir-nos en el partit", ha resumit Diego Ocampo.

"El treball continuat ens ha permès aconseguir la primera victòria. Som un equip de planter i sabem que perquè els jugadors millorin es necessita temps i constància. Durant el partit hem crescut en solidesa mental", ha afegit el tècnic, que ha destacat el paper del públic.