26/10/2015

El Fiatc Joventut tira de bressol per fer-se fort a casa

Albert Ventura en acció contra el Montakit Fuenlabrada.

BadalonaTot i fallar molts triples (18) i perdre massa pilotes (20), el Fiatc Joventut va superar ahir un Montakit Fuenlabrada molt agressiu en defensa i va sumar la seva segona victòria de la temporada (79-66). Albert Ventura va liderar el triomf de la Penya anotant 8 punts en el moment decisiu. A més, l’aler va capturar 7 rebots. “Estava jugant malament i no havia assumit responsabilitats, no havia entrat en el partit. Després s’ha posat la capa de Superman i ha resolt el partit en un moment”, va resumir Salva Maldonado, entrenador de l’equip verd-i-negre.

Després de rebre dues cistelles, la Penya es va apuntar un parcial de 14-0 que li va permetre dominar amb autoritat un primer quart en què va arribar a tenir una renda de 8 punts. El Montakit Fuenlabrada va endurir la seva defensa i va dificultar els atacs d’un equip local que va perdre moltes pilotes i va patir per arribar al descans amb un avantatge de quatre punts (39-35).

Un parcial de 2-10 va complicar els interessos del Fiatc Joventut a l’inici del tercer període (41-47). L’equip verd-i-negre va saber reaccionar i recuperar l’avantatge en el marcador. Vuit punts d’Albert Ventura van donar oxigen al conjunt local, que va afrontar els últims quatre minuts amb un còmode avantatge. Demond Mallet va sentenciar un partit que va acabar amb el resultat de 79-66.

Mentre intenta aconseguir amb una campanya de micromecenatge 120.000 euros dels 520.000 que necessita per mantenir el planter, la Penya continua fent bandera del seu bressol. Albert Ventura, Sergi Vidal, Albert Miralles i Nacho Llovet, jugadors formats a casa, van tenir ahir un protagonisme clau.

Patiment culer a Múrcia (74-82)

El Barça Lassa les va passar magres per endur-se la victòria a la pista de l’UCAM Múrcia (74-82). L’equip blaugrana, que va descartar Justin Doellman i Joan Carles Navarro, va acusar el desgast de divendres. Ante Tomic (17 punts) va ser el màxim anotador del conjunt culer.

Liderat per Facundo Campazzo, l’UCAM Múrcia va dominar amb contundència un primer quart en què el seu equip va arribar a guanyar per 13 punts de diferència (20-7). El Barça Lassa va trigar a capgirar el marcador, però ho va aconseguir a cinc minuts del final. La intensitat de Shane Lawal va ser clau en els moment decisius. “Estem molt contents per una victòria molt treballada en un partit que s’ha posat molt complicat. Ens ha costat molt guanyar i hem hagut de patir molt fins a l’últim moment”, va dir Xavi Pascual.

L’ICL Manresa la fa grossa (74-77)

Un combatiu ICL Manresa la va fer grossa ahir i va superar el MoraBanc Andorra (74-77). L’equip local, que va malbaratar una renda d’onze punts, va fallar dos triples que haurien enviat el partit a la pròrroga. El pivot visitant Dejan Musli va ser clau i va sumar 19 punts i 8 rebots.