L'ICL Manresa no tanca l'ascens a Melilla (86-74)

El cinquè i definitiu partit es disputarà dimarts al Nou Congost

i
àlex Gozalbo
2 min
Nacho Martín

BarcelonaL'ICL Manresa ha malbaratat la segona oportunitat per ascendir a la Lliga Endesa. L'equip del Bages ha perdut a la pista del CB Melilla (86-74) i es jugarà el premi dimarts. Els aficionats catalans s'han tornat a reunir al Nou Congost per veure el partit en directe a través d'una pantalla gegant.

La posada en escena de l'ICL Manresa no ha sigut bona i l'equip visitant ha trigat 3,40 minuts a anotar la seva primera cistella. Quan ho ha fet, el Melilla ja sumava 12 punts (12-0). La resposta del conjunt català ha arribat després d'un temps mort de Diego Ocampo i s'ha traduït en un parcial de 0-8 (12-8). Els bons percentatges d'encert dels locals des de la línia de tres punts li han permès arribar al descans amb una renda de vuit punts (49-41).

El CB Melilla ha aprofitat un moment de debilitat ofensiva de l'ICL Manresa per construir-se un avantatge d'onze punts (63-52). Tot i els problemes de Nacho Martín amb les faltes personals, l'equip català ha aconseguit eixugar la diferència a cinc minuts del final (69-67). Dani Rodríguez ha sabut liderar el conjunt local en un tram final ple de nervis en què el Melilla s'ha apuntat un parcial de 17-7. "Ha sigut un partit dur, però al final ha caigut del nostre costat", ha resumit el base.

Nacho Martín (17 punts) i Lluís Costa (10) han sigut els màxims anotadors de l'ICL Manresa. "Hem sortit malament al partit, massa nerviosos i sense la tensió adequada. Ens hem posat al partit corrent i millorant el ritme defensiu. Hi ha hagut un moment clau, amb el 69-67, fallant alguns tirs lliures que ens pren molta moral. Les cistelles de Dani Rodríguez s'ha trencat el partit", ha analitzat Diego Ocampo.

El cinquè i definitiu partit es disputarà aquest dimarts (20.30 hores, Esport3) al Nou Congost.