El Barça Lassa perd a Tenerife i es complica el camí dels 'play-off' (86-81)

i
àlex Gozalbo
1 min
Ante Tomic

BarcelonaEl Barça Lassa ha perdut a la pista de l'Iberostar Tenerife (86-81) i s'ha complicat el camí dels 'play-off' deixant-se empatar pel València Basket, el seu pròxim rival en la classificació. Després de la segona derrota de la temporada de l'equip blaugrana contra el conjunt insular, la segona posició del Kirolbet Baskonia ja sembla impossible.

Svetislav Pesic ha tingut les baixes de Pierre Oriola, Kevin Seraphin i Rakim Sanders, circumstància que ha obligat el tècnic serbi a modificar la seva rotació interior habitual. "La reacció de la segona part ha estat bona, però no n'hi ha hagut prou contra un rival que ha jugat amb molta confiança. Nosaltres no estem al mateix nivell de fa unes setmanes", ha reconegut. "Hem jugat a un gran nivell, no teníem cap altra opció", ha opinat Fotsis Katsikaris.

Svetislav Pesic

L'Iberostar Tenerife ha començat el partit amb més concentració i ha aconseguit un avantatge de nou punts durant el primer quart (17-8). Animat per Joan Carles Navarro, el Barça Lassa ha reaccionat i ha capgirat el marcador (25-26). Un parcial de 21-3 ha tornat a situar els locals en una bona posició per aconseguir la victòria (46-29). L'equip blaugrana ha encaixat 46 punts en tan sols 20 minuts (46-32).

El Barça Lassa ha endurit la defensa i ha millorat la seva producció ofensiva per ajustar el marcador (68-65), però quan ja havia fet la part més difícil de la feina no ha pogut acabar la remuntada.