Bàsquet - Lliga Endesa
Misc 06/10/2019

El MoraBanc Andorra troba la kryptonita del Barça

L’equip blaugrana perd 23 pilotes contra un rival amb ordre i intensitat (86-84)

àlex Gozalbo
1 min
Moussa Diagne, pivot del MoraBanc Andorra

BarcelonaTres partits ha jugat el Barça contra el MoraBanc Andorra en aquest inici de temporada i els tres li han generat molts problemes. El conjunt blaugrana va perdre ahir a la pista d’un rival amb molta intensitat que va saber aprofitar l’avantatge del bon partit de Moussa Diagne (86-84). El pivot va sumar 19 punts i 7 rebots contra el seu exequip. Els homes de Svetislav Pesic, que ahir no van jugar còmodes, van malbaratar 23 pilotes i van tenir problemes per controlar el rebot contra un adversari que va elaborar els atacs amb criteri i paciència. Els locals van fer-se amb el timó i no el van abandonar.

El Barça, que va tenir la baixa d’última hora de Cory Higgins, va arribar als últims set minuts perdent per 10 punts de diferència (73-63). L’aportació de Kyle Kuric va servir per aconseguir ajustar el marcador (86-82). A 3,6 segons del final Nikola Mirotic va disposar de tres tirs lliures. L’aler pivot montenegrí en va anotar dos i va fallar expressament el tercer. El rebot va afavorir l’equip blaugrana, que va disposar d’un últim atac a 1,6 segons del final. Malcolm Delaney va fallar un triple sobre la botzina des de la cantonada i la victòria es va quedar a una Bombonera que comença a apreciar les virtuts de l’equip que han dissenyat Francesc Solana i Ibon Navarro.