El caràcter de l'Spar Citylift Girona, sense premi (72-62)

No evita que que el Perfumerías Avenida s'endugui la vuitena Supercopa de les últimes nou temporades

àlex Gozalbo
1 min
Laia Palau

BarcelonaL’Spar Citylift Girona no va poder evitar que el Perfumerías Avenida aconseguís la vuitena Supercopa de les últimes nou temporades (72-62). El conjunt de Salamanca es va endur el primer títol d’una temporada que es preveu apassionant. Erika de Souza va ser designada millor jugadora de la final.

L’equip entrenat per Eric Surís, que va tenir la baixa de Bea Sánchez, va començar bé i va arribar a tenir una renda de cinc punts (30-35), però un parcial de 19-2 entre el segon i el tercer quart va dificultar les seves opcions d’aixecar el títol (49-37). L’Spar Citylift Girona va estar gairebé cinc minuts sense anotar i les amfitriones, aquesta temporada entrenades per Lino López, van aprofitar-ho per obrir una escletxa de 15 punts al marcador (54-39).

Lluny de rendir-se, el conjunt gironí va saber treure el caràcter per posar la por al cos a un rival que va celebrar el títol abans d’hora (54-52). Les alternatives tàctiques de Surís van incomodar les salmantines, però la recta final del Perfumerías Avenida va ser molt sòlida i no va permetre la sorpresa visitant.