El nou UCAM Múrcia de Sito Alonso posa fi a la ratxa del Barça Lassa (71-70)

Kevin Pangos i Kyle Kuric han fallat dos tirs clau

àlex Gozalbo
1 min
Kevin Tumba i Kevin Seraphin

BarcelonaEl nou UCAM Múrcia de Sito Alonso ha posat fi a la ratxa del Barça Lassa (71-70). L'equip blaugrana ha disposat de dos llançaments per aconseguir la victòria, però Kevin Pangos i Kyle Kuric han fallat els tirs. L'arribada del nou l'entrenador ha impulsat el penúltim classificat de la Lliga Endesa, que ha endurit la seva defensa i ha incrementat els seus llançaments de tres punts.

Després de l'exigència del clàssic, Svetislav Pesic ha donat descans a Chris Singleton i ha introduït Jaka Blazic i Rolands Smits a la rotació. "El partit ha sigut com nosaltres esperàvem, amb un rival amb moltes ganes i una defensiva agressiva. El Múrcia ha merescut la victòria, però nosaltres hem tingut les nostres oportunitats. No hem jugat bé i no hem anotat els tirs lliures. No hem estat frescos, especialment en els moments decisius", ha analitzat el tècnic serbi.

El Barça Lassa ha cregut que tenia controlat el partit durant el segon quart, quan ha aprofitat la inspiració anotadora de Kyle Kuric per aconseguir una renda de 10 punts (15-25), però l'UCAM Múrcia ha sabut reaccionar i ha arribat als últims minuts amb avantatge en el marcador. La renda local era de quatre punts a quatre minuts del final (64-60).

La recta final ha sigut polèmica. Amb 71-70, Kevin Pangos ha fallat un tir de dos punts i els àrbitres han considerat que la pilota botava sobre la línia de fons. Després de revisar l'acció, han rectificat la decisió i el Barça Lassa ha disposat d'una nova oportunitat, però Kyle Kuric ha fallat el llançament.