Publicitat
Publicitat

EL RADAR

Canal + Series estrena l'autoirònic 'El show de Michael J. Fox'

Amb l'entrada d'any, Canal + Series portarà un dels programes que més ha acaparat l'atenció aquesta tardor passada als Estats Units: El show de Michael J. Fox. La sèrie, que s'estrena el dia 1 de gener (21.30 h), ha suposat el retorn a la pantalla d'aquest actor, que ja fa uns quants anys que pateix la malaltia de Parkinson, cosa que l'havia mantingut allunyat dels focus mediàtics. Amb aquest xou, Fox abraça de ple el gènere del mockumentary (que ve de mock, broma, i documentary, documental): la sèrie està rodada com si fos de no-ficció i l'actor interpreta a algú fàcilment assimilable a ell mateix, però les trames són, en realitat, guionitzades, i el que ofereix és una versió caricaturitzada d'ell mateix i en què entoma la seva condició de malalt de Parkinson amb molt d'humor i autoironia.

El protagonista és un presentador d'informatius que decideix aturar la seva carrera professional perquè té Parkinson. Vol agafar distància i passar més temps amb la dona i els tres fills. Al cap d'un temps, però, decideix tornar a donar un impuls a la seva carrera.

Betsy Brand (la cunyada de Walter White a Breaking bad ), Wendell Pierce ( Treme, Numb3rs ) i Katie Finneran ( Danys i perjudicis ) completen el repartiment principal. La sèrie ha rebut molt bones crítiques i Michael J. Fox ha estat nominat a un Globus d'Or per la seva actuació. El xou, que consta de 13 episodis en la seva primera temporada, ha rebut el premi a sèrie revelació per part dels crítics televisius dels Estats Units.

Aquesta comèdia ha estat creada pel mateix Fox, que s'ha fet envoltar d'alguns dels talents de la indústria americana com Will Gluck ( The Loop ), Sam Laybourne ( Cougar Town ) i Alex Reid ( Malcolm in the middle ).