Publicitat
Publicitat

‘Déu n’hi dron’ i ‘Encantats’: dos nous programes a 8TV

Júlia Otero és la productora de Déu n’hi dron, un programa que mostra Catalunya a partir exclusivament d’imatges captades amb aquests ginys. Els drones s’han passejat per indrets emblemàtics com Montserrat, la Vall de Boí, la Costa Brava, la Vall de Núria o la Ruta de Serrallonga, entre d’altres. La gran maniobrabilitat d’aquests aparells permet perspectives inèdites i la sensació de tenir els monuments rellevants “a tocar dels dits”, segons destaca la cadena. L’espai es podrà veure els divendres i s’estrena avui a les 22.30h.

D’altra banda, dijous està previst que arribi Encantats, un xou que busca convertir en un èxit la cançó d’un autor totalment desconegut. A partir d’un càsting ja celebrat, el jurat -Manu Guix, la cantant Roser, i Rocco Steinhauser- han seleccionat 24 candidats. D’aquest grup, en triaran sis finalistes, que veuran com el seu tema rep un tractament professional i se li afegeixen arranjaments i una producció adequada. A partir d’aquí, aquests autors podran sorprendre la persona que va inspirar la cançó en qüestió regalant-la al seu destinatari, davant de les càmeres. En aquest cas, el programa és una producció de Brutal Media, responsable d’espais com El foraster a TV3.

“Volem ampliar la graella amb programes com aquests, centrant-nos en la proximitat, l’entreteniment i l’emoció”, explicava a l’ARA el director de la cadena, Òscar Nogueira. “Volem ser la televisió privada de Catalunya i aquests programes són l’estil de produccions que volem fer. Volem tenir un esperit més pròxim i català que les cadenes nacionals, i també volem ser més frescos i distesos que altres cadenes catalanes”.

Postveritat