Publicitat
Publicitat

Escots més pronunciats que mai i tons metàl·lics dominen a la nit dels Globus d’Or

Una de les peculiaritats de la gala dels Globus d’Or és la seva (relativa) informalitat: a poques setmanes dels Oscars, els millors modelets es reserven per a la gran nit de la indústria cinematogràfica. Hi ha, per tant, un perfil mig punt més baix, amb algunes concessions a la informalitat, i també qui aprofita que la gala és gairebé com una festa entre amics per arriscar en vestuari.

És el cas de Rosamund Pike: la nominada com a millor actriu per Perdida va apostar per un vestit fet de retalls amb un escot ample pronunciat i l’esquena nua. El model, de Vera Wang, va ser àmpliament criticat a les xarxes. I això que els escots de vertigen van marcar la nit. Alguns amb encert, com Sienna Miller , amb un vestit Miu Miu. I d’altres potser no tant, com Kate Hudson. També Jennifer Lopez s’hi va abonar, i va haver d’entomar mentre presentava un dels guardons que el seu acompanyant, l’actor Jeremy Renner, li deixés anar l’inevitable acudit: “Veig que els portes tu, els globus”.

L’altra tendència van ser els vestits amb aplicacions o textures metal·litzades. De fet, en el rànquing elaborat per l’edició digital de la revista Vogue de les més ben vestides, les tres primeres posicions les ocupen tres models amb metall de Dakota Johnson (Channel), Emma Stone (Lanvin) i Julianne Moore (Givenchy).

I, entre les més naturals, Amy Adams, amb un vestit de to blavós de Versace, vaporós com una túnica, que podia fer que la intèrpret recordés l’Estàtua de la Llibertat de Nova York.

Com sol passar, la moda masculina va ser molt més discreta i la principal bretxa va ser entre els partidaris de la corbata i els del corbatí. Prince va ser qui es va atrevir amb un model més extremat. I alguns actors van combinar elegància amb tocs cowboy, com el guanyador d’un premi Billy Bob Thornton i la seva camisa blava estampada.