Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

Males arts de 'La Razón' amb una enquesta sobre la consulta

"Se m'acuden pocs editorials involuntaris millors per explicar la posició del diari i d'un cert espanyolisme pel que fa al respecte als vots i la democràcia"

Enquesta a la web de La Razón : "¿Creu que el govern ha de prohibir la celebració de la consulta independentista catalana?" El no guanya, còmodament. Algú s'adona que això de demanar per prohibir una cosa és sempre impopular, així que, alehop, canvien radicalment la formulació de la pregunta a "¿Creu que el govern ha de permetre la celebració de la consulta independentista catalana?" I el més fort -tal com capta i comparteix a Twitter el periodista Víctor Correal- és que no es molesten a posar el comptador de vots a zero, sinó que mantenen els resultats. Així, la majoria d'internautes que havien votat no a prohibir ara compten com a no a permetre. Se m'acuden pocs editorials involuntaris millors per explicar la posició del diari i d'un cert espanyolisme pel que fa al respecte als vots i la democràcia.

'El Mundo' diu mentider a Montoro

Bé, li diu mendaz, amb aquest to pendenciero del castellà de Castella. I l'hi diu des de la trinxera (noble) que és el titular d'un editorial. La cosa és que Montoro va criticar els mitjans que, tenint "grans deutes" amb Hisenda, publiquen "informacions falses". No donava noms, però el diari es va donar per al·ludit i el renyava. Efectista de mena, Pedrojota feia publicar -en portada- un certificat de l'Agència Tributària que demostrava com estan al corrent de pagament. Nou front obert del diari amb el PP.

Al racó de pensar

SANTIAGO TRANCÓN

ARTICULISTA DE CRÓNICA GLOBAL

"Los mismos que nos han obligado estúpida y oficialmente a escribir 'Lleida' en lugar de 'Lérida' no respetan 'España' y lo catalanizan"