12/02/2013

'El Mundo' segueix sent el rei (dels títols ambigus)

1 min
'El Mundo' segueix sent el rei (dels títols ambigus)

Fins a tres lectures té el titular de la primera pàgina de DXT , el suplement esportiu d' El Mundo . "Segueix sent el rei", en el nivell més evident, explica com el Barça de bàsquet, tot i els problemes dels últims mesos, reté el geni d'un grandíssim equip. Però veient la fotografia, amb Joan Carles de Borbó clarament enquadrat al fons, també pot voler dir que el monarca es manté aferrat al tron, en comptes d'abdicar. O bé que la monumental xiulada a l'estadi només ha servit per desfogar-se, ja que el rei... segueix sent rei.

Després dels Jaguars, la casa

Després d'haver explicat que tenia dos Jaguars pagats de la seva butxaca -de segona mà-, Francisco Marhuenda continuava la nit de dissabte a diumenge amb l'estriptis no sol·licitat del seu patrimoni. El director de La Razón analitzava el fenomen dels desnonaments a La Sexta noche i revelava: "Jo tinc una casa perquè he estudiat i me la pago". Ja ho saben, quan vegin a la vorera l'habitual combinació de caixes, mobles vells i secretaris judicials identifiquin el desnonat i etzibin-li: "Haver estudiat!"

Qui perd les arrels...

L'ARA ressenyava diumenge els esplèndids reportatges publicats per la revista L'Avenç els tres últims números. Expliquen com els Godó van cedir a Franco una fàbrica que va ser reconvertida en presó. La Vanguardia no s'ha fet ressò d'aquesta troballa de documentació inèdita: suposo que el tema els deu resultar incòmode. Però hauria estat una bona ocasió justament per fer les paus amb el passat.

stats