17/03/2013

'Sexo es vida!' segueix fent de les seves

1 min

L'anunci de Sexo es vida! continua fent estralls. La Gaceta obria portada amb un "El Papa expulsa un cardenal encobridor de la pederàstia", en lletres blanques sobre fons negre per subratllar la gravetat del tema. A pocs centímetres, un joliu " Sexo es vida! " semblava comentar la notícia. M'ha fet pensar en aquella mítica portada de l'Abc que retratava en mode llepa -sota el titular " Presidentas "- Esperanza Aguirre, Dolores de Cospedal i Luisa Fernanda Rudi. I just a sota, un anunci en verd fosforito preguntava: "Menopausa?"

Carta oberta a Josep Antoni Duran i Lleida

Benvolgut Josep Antoni, llegeixo un titular de l' Abc que diu "Duran demana ignorar els titulars d' Abc ". Ve a compte de la kosovofília del rotatiu, que tot el dia intenta penjar al Govern la llufa d'haver-se inspirat en aquesta república que ens evoca guerra i misèria. Confesso que no podré seguir el teu consell. Per obligació professional, no puc ignorar els titulars d' Abc : aquesta secció quedaria òrfena d'un dels principals subministradors de matèria primera. Sé que et desplau la cultura del hi-hi-ha-ha però espero que no et sàpiga greu que, contra l'insult de depèn quins titulars, alguns hi seguim oposant el vell remei de fer-hi unes poc normatives risses .

No vull pagar (segons quin titular)

El Punt/Avui titula: "El #novullpagar enceta la via judicial amb deu contenciosos". El Mundo , sobre el mateix tema: "El moviment No Vull Pagar se salda amb 20.000 sancions". O sigui "enceta" (i, per tant, segueix viu) contra "se salda" (o sia, campana y se acabó ). Com diria Montserrat Tura al peatge de Mollet: moc-mooooc!

stats