Publicitat
Publicitat

EL RADAR

Telecinco estrena dilluns els nous capítols de 'La que se avecina'

La comunitat de Mirador de Montepinar sortirà dilluns de la seva letargia. Telecinco estrena la setena temporada de La que se avecina , amb el repte d'enfrontar-se a El tiempo entre costuras , la sèrie revelació de la temporada, d'Antena 3. També lluitarà contra Isabel a La 1. Això no espanta Alberto Caballero, creador i principal guionista d'aquesta comèdia costumista: "La meva intuïció és que Isabel i El tiempo entre costuras comparteixen un target similar, i que és diferent del nostre. Som compatibles i és sa que el públic esculli".

Entre les novetats més esperades hi ha la incorporació de Maria Adánez, que havia participat a Aquí no hay quien viva (la predecessora d'aquesta sèrie, que s'emetia a Antena 3). Interpreta la Rebeca, una advocada matrimonialista sense gaire sort amb les seves relacions personals. Antonia San Juan, que encarna Estela Reynolds, i que va tornar a finals de la temporada anterior, seguirà full time aquesta nova tanda de tretze episodis. La trama mostrarà com s'adapta al fet que el pare de la seva filla (Antonio Tejero) hagi reaparegut i vulgui integrar-se a la família. Una altra trama sentimental que s'obrirà és la de la Lola (Macarena Gómez), ja que una persona nova arribarà a la seva vida. Altres actors que repeteixen són Cristina Medina, Jordi Sánchez, Luis Miguel Seguí, Eva Isanta, Pablo Chiapella i Vanessa Romero.

Durant la presentació, també van revelar alguns dels cameos que es podran veure aquesta temporada, com els de Dani Muriel, Fernando Esteso, Doña Rogelia, Anabel Alonso i Cristina Pedroche. Els responsables de la sèrie han explicat també que hi haurà vuitena temporada i que, de fet, ja n'estan escrivint els guions.