03/05/2013

Telemadrid ens guia, Telemadrid ens il·lumina

1 min
Telemadrid ens guia, Telemadrid ens il·lumina

Stalin, Hitler, Artur Mas... el lector català potser troba que un d'aquests tres noms desentona, però això és perquè té el cap rentat pel pèrfid nacionalisme català. Sort de Telemadrid -els de «esto es una panadería pero aquí pone 'forndepá'»-, que van passar una peça a l'informatiu en què es barrejaven imatges de Stalin, Hitler, encaputxats d'ETA i el Molt Injuriable president Mas mentre deien: «Ningú domina millor la imposició i la perversió del llenguatge que els batasunos d'ETA i el nacionalisme basc i català». Ningú? Vols dir?

Hi ha dues línies d'investigació: Iron Man i el Barça

Titular a la web d'El Mundo: «Els còmplices kazakhs de Dzhokhar Tsarnaev: un fan d'Iron Man i un culer». Caramba, carambita (em dic amb veu de Ned Flanders, dels Simpsons): primer una olla basca marca Fagor i ara això... jo els miraria l'iPod, que segur que hi tenen cançons de l'Orquesta Mondragón. L'interès informatiu del titular és nul: si un fos fan de Spiderman i l'altre del Celta, ¿ens ajudaria a entendre res de la notícia? En tot cas, algú del diari devia veure el despropòsit ofensiu del titular perquè, al cap d'una estona, el modificaven de manera que "un culer" passava a ser "un apassionat del futbol".

Al racó de pensar

CÉSAR VIDAL

ARTICULISTA DE 'LA RAZÓN'

"Senyor president: netegi de nacionalistes catalans qualsevol dependència pagada pels ciutadans. La nostra imatge a l'exterior millorarà increïblement"

stats