21/06/2013

La nova classe de forats negres: els DNI de la casa reial

2 min
La nova classe de forats negres: els DNI de la casa reial

No li ha fet falta el telescopi Hubble a El Mundo per descobrir una nova tipologia de forats negres. El diari publicava en portada que "el NIF de Doña Cristina «era un forat negre» i per això no s'han investigat les compravendes que se li atribuïen". O sigui, que tenir un número com el 00.000.014 té altres privilegis, a banda d'un agraït estalvi neuronal a l'hora de recordar-lo. El diari jugava fort amb el tema i explicava en un gràfic amb més fletxes que Fort Apache de John Ford com Hisenda hauria d'haver indagat en el frau comès pel declarant que va fer servir el DNI infantesc. I que si això no va passar és perquè els forats negres, pel que sembla, duen de regal una butlla papal (o fiscal). Ara que, per forat negre, el de la portada d' El País : cap referència al tema, que donaven discretament en una pàgina esquerra i sense foto.

La Guàrdia Civil té un gos que parla

El rei va rebre en audiència un gos de la Guàrdia Civil que fa anys va evitar un atemptat. Era el primer cop que departia amb un quadrúpede, que se sàpiga, i la premsa de Madrid se'n va fer ressò. Però ningú va anar tan lluny com Alfonso Ussía, que ahir escrivia: "Ajax li va respondre que era un gos de la Guàrdia Civil i que s'havia limitat a complir amb el seu deure". Que n'aprenguin, els de La Gaceta : aquesta cita segur que no la desmenteixen.

Al racó de pensar

JORGE M. REVERTE

ARTICULISTA D''EL PAÍS'

"¿No se n'adona [Wert] que la immensa majoria d'encausats per corrupcions diverses al nostre país van estudiar amb el sistema que ell vol recompondre? Com més religió, més estafes"

stats