Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

Una polèmica foto per il·lustrar els barris promiscus a l’‘Abc’

El rècord de barra el segueix tenint el diari 'As', que va ser multat per publicar una foto d'una noia sense permís

L’ Abc publicava un informe sobre els barris més promiscus de Madrid i ho il·lustrava amb la foto d’una noia que, segons el peu, “esperava una cita”. La noia en qüestió –prèvia telefonada del seu nòvio– va trucar al programa 'En el aire' per assegurar que només esperava una amiga. Aportava fotos d’ella amb el mateix vestit, per demostrar que no era una impostora. I explicava que, contactat el diari, es va limitar a treure la foto, però ni tan sols es va disculpar. No es pot posar la mà al foc per la versió de la noia, però és obvi que l’'Abc' va tirar pel dret. El rècord de barra, però, el segueix tenint l’'As', que va posar a la contra –on hi fan desfilar models provocatives– una hostessa de l’Alcorcón a qui no van demanar permís. Van ser condemnats a pagar 8.000 euros.

‘El Punt Avui’ evita condemnar Caballé
Montserrat Caballé no es va presentar al judici que té pendent per delicte fiscal. Tant 'El Periódico' com 'La Vanguardia' li dediquen sengles semàfors vermells. Però 'El Punt Avui' –que qualifica els personatges del dia amb un signe positiu, negatiu o d’igual– li estalviava el calbot i matava el tema amb un “=”, tot i que la soprano s’enfrontarà ara a penes majors.

Àlbum de titulars
“Un home mata el seu amic imaginari i li fan la fitxa policial més trista del món” (Abc.es, a partir d’una peça de la peculiar webMoron.com)

PUBLICITAT
PUBLICITAT