Publicitat
Publicitat

Les sèries dels EUA, a punt per a la seva setmana decisiva

Els serièfils encara tenen aquest cap de setmana per posar tots els ciris que calgui de cara a la setmana dels upfronts, que comença dilluns. El destí de moltes sèries se sabrà al llarg d’aquests dies, en què les cadenes en obert dels Estats Units anuncien les contractacions, renovacions i anul·lacions de cara a la graella de la tardor, la més potent de l’any. Tot i que encara queden molts anuncis per fer, algunes cadenes han fet espòiler i ja han filtrat algun dels seus projectes. És el cas de l’ABC, que prepara The catch, un nou producte de la factoria Shonda Rhymes ( Anatomía de Grey, How to get away with murder ). La sèrie torna a centrar-se en personatges femenins forts: ara li toca el torn a Alice Martin (interpretada per Mirelle Enos), una investigadora de fraus que està a punt de ser estafada pel seu nòvio. El canal prepara també Of kings and prophets, una saga bíblica amb Ray Winstone, Haaz Sleiman i Maisie Richardson-Sellers.

La Fox, per la seva banda, apunta més a la comèdia. De moment té previst introduir a la graella Grandfathered (amb John Stamos fent d’un personatge que descobreix de sobte que és pare i avi) i The guide to surviving life (una sitcom coral sobre uns amics que s’acaben de graduar a la universitat i encara no afinen gaire les seves prioritats vitals), entre d’altres.

El canal The CW no forma part dels que es poden veure en obert als EUA, però s’afegeix també a la desfilada dels upfronts. En el seu cas, un dels productes més esperats és Legends of tomorrow, un spin-off de les sèries Arrow i The Flash, a partir de còmics de la casa DC i amb Brandon Routh i Victor Garber en els papers principals.

També presentarà el seu catàleg renovat la NBC, en aquest cas amb Superstore com a sèrie estrella. Protagonitzada per America Ferrera ( Betty la fea, en versió EUA), tracta sobre una família de treballadors d’uns grans magatzems. La comèdia és una creació de Justin Spitzer, guionista en sèries com Scrubs i la versió americana de The office.

Finalment, la CBS és l’altra cadena que sacsejarà la graella amb alguna nova incorporació. I també posa fitxes a la casella dels superherois. En concret, amb Supergirl, l’homòloga femenina de Superman, amb idèntic logo i vincle de parentiu, ja que és la seva cosina. Melissa Benoist encarnarà la posseïdora dels superpoders, que estarà acompanyada per Calista Flockhart, Chyler Leigh i Mehcad Brooks.

Postveritat