Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

La mala sort de l’‘Abc’ organitzant el PP valencià

El nom del protagonista cal anar-lo a buscar al peu de foto. Es tracta de Serafín Castellano i hi ha un motiu pel qual el diari pot haver optat per no destacar-ne el nom

“Nou cop a la corrupció a València”, explica la portada de l’ Abc, en una notícia que troba lloc en la immensa majoria de primeres pàgines del quiosc. Però quedem-nos amb la del diari de Vocento. Subtítols: “Rajoy destitueix el delegat del govern detingut i posat en llibertat amb càrrecs” i “El jutge investiga possibles delictes de malversació, prevaricació i suborns en l’adjudicació de contractes públics”. El nom del protagonista cal anar-lo a buscar, lupa en mà, al peu de foto. Es tracta de Serafín Castellano i hi ha un motiu pel qual el diari pot haver optat per no destacar com nomia i cognomia aquest presumpte corrupte. Resulta que, el mateix divendres en què el detenien, el diari sortia -en la seva edició del País Valencià- amb una notícia titulada “La «revenja» de Serafín Castellano”, on explicava com “El delegat del govern, que va pagar el fiasco de les europees fa un any, es queda com a únic rostre visible del PP”. En un exercici de clarividència preclara i expertesa oracular assegurava que “Castellano és, des de la nit de diumenge i fins a les properes eleccions generals, el nou rostre del PP”. Vaja, que el diari es marcava un José Vélez de manual, també conegut com un qué mala suerrrrte i el vaticini li durava només unes horetes: res, el temps just per enviar-hi els policies que el van detenir.

Àlbum de titulars

“Combatents de l’Estat Islàmic es queixen que les llistes per immolar-se estan alterades” (’20 minutos’. Resulta que l’enxufisme és... per pujar llocs)