Publicitat
Publicitat

PAREU MÀQUINES

La web de l''As' tracta Messi de tonto

El partidisme declarat dels diaris esportius de tant en tant es converteix en una gracieta que cau en el mal gust

D'acord que els diaris esportius prenen partit per un equip i es complauen llançant dards als rivals, i que això està més o menys acceptat. Però, de tant en tant, aquest partidisme declarat es converteix en una gracieta que cau en el mal gust. Fa unes quantes setmanes que s'ha presentat l'edició de l'any que ve del popular joc de consola FIFA 2014. La pàgina web de l' As en fa notícia i titula: "Un Messi intel·ligent". En el subtítol desenvolupa aquest concepte : "L'aplicació de FIFA 2014 simula un Leo Messi interactiu i intel·ligent amb el motor Ignite". Aprofito que avui els columnistes apareixem considerablement rejovenits per recuperar un rebota, rebota (i ja saben on explota) i preguntar: i Sergio Ramos... bé, no?

La casa per la teulada

El procés habitual és que hi ha un fet, el diari n'informa i, després, pren posició i ho comenta a l'editorial. El País ha fet aquesta setmana el procés invers. Dilluns publicava un editorial en què assegurava que com que el PSC havia girat l'esquena al moviment sobiranista, el moviment quedava "seriosament tocat". Doncs bé, l'endemà, que era ahir, en el títol d'un sumari de portada s'hi afirmava: "El desmarcatge del PSC debilita el pla sobiranista d'Artur Mas". Notícies corroborant editorials del dia anterior: poc estètic.

Al racó de pensar

JOSEP FONTANA

HISTORIADOR, ENTREVISTAT A PUBLICO.ES

"Les coses no s'aconsegueixen així [amb un referèndum i trencant amb Espanya]. Jo sostinc que la independència no s'aconsegueix si no és amb una guerra d'independència"

PUBLICITAT
PUBLICITAT