Publicitat
Publicitat

I AQUÍ

Benvinguts a la nova rutina de 49 dies d’estiu

SET PER SET, QUARANTA-NOU. El d'aquest dilluns és el primer de quaranta-nou diaris d’estiu, en set setmanes en què trenquem algunes rutines per mirar de provocar-ne d’altres. Sabem que ens llegiu més, que teniu més temps, i procurem portar-vos noves seccions amb l’esperança que alguna d’elles serà la primera que buscareu per encetar el diari.

Tornen les peces de Genís Sinca, cròniques de quaranta-nou municipis a partir de les anècdotes que hi troba, i incorporem un gran periodista i gran viatger, Xavier Moret, perquè ens faci donar la volta al món en set setmanes, d’Islàndia a l’illa Jan Mayen de Noruega o el pol Nord. Durant tot el mes d’agost Albert Om ens oferirà trenta mirades particulars sobre una de les realitats més potents i més polèmiques de la ciutat: el turisme.

Les pàgines de Cultura s’adaptaran i oferiran cròniques i crítiques dels festivals d’arreu del país. I la doble pàgina central del diari oferirà pòsters més relacionats amb la natura, el paisatge o els racons del món poc coneguts.

Tornem a oferir una doble pàgina diària en anglès, amb reportatges del New York Times, acompanyats de la guia pedagògica que hi afegeix David Bridgewater per poder-la entendre i aprofitar-ho per millorar el nostre coneixement de la llengua, ampliant el vocabulari. Una secció clàssica, L’estiu que m’espera, en què algun personatge conegut ens explica què farà, la publicarem també en un anglès bàsic. I com que l’edició en paper agafa caràcter familiar quan tots passem més temps junts, l’ Ara Kids, també diari, s’omplirà de sopes de lletres, acudits, dibuixos i preguntes amb curiositats. Felices sobretaules d’estiu passant pàgina.