Publicitat
Publicitat

IAQUÍ

A 100 dies del 27-S, s’inaugura la campanya

A 100 DIES del 27-S, queda inaugurada la campanya. Mas gira full de la separació amb Unió i ja s’entreveu la plataforma al seu voltant que presentarà dissabte. Junqueras avança en un article a l’ARA el full de ruta electoral d’ERC. Ara és l’hora ja ha anunciat la seva mobilització. I els atacs a Mas, aprofitant el cas Duran, dominen als editorials dels quatre diaris de Madrid, com explica l’Àlex Gutiérrez al Pareu màquines. Ja hi som tots. O gairebé.

S’obren moltes incògnites, però s’esvaeix la dels dubtes sobre la data, i sobre si es recuperaria el debat de la llista unitària. Entre altres coses perquè cent dies són molt pocs dies i si, d’aquests, trenta són un mes d’agost on les vacances són majoritàries, quinze seran de campanya i deu seran de prèvia de la Diada, queden una quarantena de dies hàbils d’aquí al 31 de juliol per escalfar tots els motors i tancar totes les llistes, que no seran pas poques.

A l’ARA preparem un DAFO del procés. Volem saber-ne les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats que hi veieu, ara i aquí. Us agrairé molt que les comenteu en aquest article o per correu. Una de les fortaleses, el component d’il·lusió, és ara per a alguns una debilitat. Des que parlem tant de com recuperar la il·lusió, hi és menys present que quan hi era de manera natural, per generació espontània. Potser hem especulat massa sobre què farà recuperar l’espurna, què pot engegar l’efecte bola de neu, potser l’estem posant com a finalitat, quan ha de ser només un mitjà. Mirar endavant de manera inclusiva, fer que el projecte sigui sòlid, treballar molt i dedicar més temps a buscar aliances que a buscar excuses ajudarà segur a passar pantalla.