Publicitat
Publicitat

DES DE LA CASTELLANA

Ancelotti, el gran culpable

Potser des de la distància s’assenyala Florentino com el culpable de tots els mals que li estan passant al Madrid. La falta de projecte clar i que faci ell mateix de secretari tècnic l’apunten com a responsable d’acabar una nova temporada en blanc. Però aquesta idea que es pot tenir aquí no té res a veure amb el que pensa la majoria a 600 quilòmetres de distància.

Per a ells i sobretot per al mateix Florentino Pérez els principals culpablea són l’entrenador Carlo Ancelotti i algunes estrelles. Suposo que estem tots d’acord que el Madrid ha arribat fos físicament a aquest final de temporada i que les lesions tampoc l’han acompanyat. I aquí assenyalen clarament l’entrenador, que no ha rotat i que no ha entrenat com hauria calgut. De fet, ha confiat només en un grup de 13 jugadors i quan ha tocat tirar de banqueta no ho ha pogut fer.

La gota que ha fet vessar el got ha sigut l’aposta de Sergio Ramos al mig del camp després de la baixa de Modric en aquesta recta final de campionat. Florentino li va fitxar per Nadal Lucas Silva i la temporada passada Illarramendi. I no ha cregut en cap dels dos. I al davant jugadors com el Chicharito i la gran promesa Jesé tampoc han tingut oportunitats ni la confiança de l’italià.

I després la sospita que l’equip estava poc treballat. Alguna cosa semblant al que passava amb el Tata al Barça la temporada passada. Poca intensitat d’entrenaments i poc rigor en disciplina. Esclar, com que tenien el seu lloc a l’onze titular passés el que passés, no calia esforçar-se. I al contrari per als suplents. Per molt que fessin, no jugarien el següent partit.

I després d’Ancelotti es mira als jugadors. Casillas, sobretot, perquè ja no és el que era i perquè la seva actitud tampoc ajuda. Bale perquè està més pendent del seu lluïment personal i de la mala relació amb Cristiano que del seu joc, i fins i tot Isco, que no ha acceptat el seu rol de jugador número 12 i ha tingut una baixada a final de curs.

En canvi, la gran aposta de Florentino Pérez, el colombià James, ha sigut el millor de la temporada. Per tant, gran encert del secretari tècnic, a qui ara se li ha tornat a girar feina. Necessita un entrenador nou que tiri del carro la propera temporada. I algun cromo per tornar a il·lusionar l’afició. Ah, i a més ha de ser ràpid perquè el Barça començarà a guanyar títols sense parar i s’haurà de contrarestar. A hores d’ara es parla d’un entrenador alemany i un porter espanyol que juga a la Premier. Què voleu que us digui, si a 600 quilòmetres ho veuen així, tampoc cal ara que els portem la contrària. Tampoc és el primer ni serà l’últim tema en què no ens posem d’acord amb Madrid.

Històries de superació esportiva