Publicitat
Publicitat

DES DE LA CASTELLANA

El Barça guanyarà la Lliga

Omés ben dit, l’Atlètic no serà cap impediment. Queden quatre partits i el més complicat sembla que serà la visita al Calderón. Però segurament acabarà sent el partit més fàcil. I és que els matalassers no tenen intenció de donar cap títol al Madrid, després de caure eliminats de la Champions i veure fa un any, a Lisboa, com el Madrid guanyava la décima als seus nassos. Per tant, els primers que estan farts dels seus veïns són els mateixos jugadors. Ah, i l’entrenador. No cal fer res, el simple fet que surtis al camp amb una marxa menys que el teu rival afecta, i més quan el Barça sortirà a totes.

Però perquè tot això passi l’Atlètic haurà de tenir assegurada la tercera plaça i, per tant, no jugar-s’hi res. O, dit d’una altra manera, tenir set punts d’avantatge respecte dels seus perseguidors. Ara en té sis. Els altres dos equips que opten a aquesta plaça són el València i el Sevilla. On és la part més interessant de tot plegat? Que precisament són els dos pròxims rivals del Madrid. Per tant, la carambola és perfecta. Si arriben a l’última jornada amb opcions de disputar la plaça a l’Atlètic és que ho hauran guanyat tot i, per tant, hauran puntuat contra el Madrid, i el Barça ja no necessitarà la victòria al Calderón. Si no han puntuat, l’Atlètic serà tercer matemàticament i, per tant, jugarà relaxat. Sigui com sigui, el Barça hi surt guanyant de totes maneres.

Totes aquestes càbales són per a aquells culers que ja estan patint pel que passarà al Calderón. La resta poden confiar en l’equip, ja que si ho guanya tot serà automàticament campió. Una altra cosa és el que pass a la Champions. Perquè també hi ha culers que ja estan patint per una final Madrid-Barça. I aquí sí que no hi ha càbales que valguin. Però millor anar partit a partit, com diria Simeone. Queden pocs partits i tres títols en joc. I només el Barça els pot guanyar tots tres.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT