25/05/2013

Florentino sedueix Neymar al seu estil

2 min

Anàlisis futbolístiques a part, Neymar és ara mateix el jugador mediàtic amb més futur del mercat. I aquest motiu fa que sigui el desitjat per bona part dels millors clubs del món. El Barça és qui té més avantatge respecte a la resta, ja que hi té firmat un precontracte amb el seu pare i fins i tot li ha avançat uns quants milions d'euros. I la seva principal basa és que el jugador sembla convençut de voler jugar en el club blaugrana.

A Madrid, Florentino Pérez sap que necessita un bon cop d'efecte per començar el seu nou mandat. Ancelotti com a entrenador no il·lusiona i el fitxatge del jugador del Tottenham Gareth Bale no és suficient. En canvi, fitxar Neymar als morros del Barça seria ideal per recuperar part del crèdit perdut. I sap que l'única opció per fitxar-lo és convèncer el jugador que és millor el club blanc que el blaugrana. A més, sap millor que ningú que el criteri de Neymar canvia amb facilitat. L'estiu del 2011 va passar revisió mèdica amb el Madrid i s'hi va comprometre a fitxar firmant-hi un precontracte. I un any després el seu pare el firmava amb el Barça.

Per això Florentino ha escollit molt bé els emissaris que ha enviat al Brasil a intentar convèncer-lo perquè canviï d'opinió i vegi que és millor Madrid que Barcelona. Primer hi va enviar un extreballador del club i experiodista, amic íntim d'un dels seus fills i que ara treballa en una agència de comunicació de diversos jugadors del primer equip, i molt conegut a la nit madrilenya. El seu missatge era explicar a Neymar els avantatges de Madrid com a club i com a ciutat. No va acabar de funcionar i el president Pérez ha optat per una altra opció. El següent emissari blanc, que segueix a São Paulo, és un brasiler molt amic de Roberto Carlos i Ronaldo Nazário. És el que en el món del futbol es coneixeria com un aconseguidor . Una persona que s'encarrega que al futbolista no li falti de res.

No sembla que la tàctica blanca funcioni i tot indica que Neymar segueix volent anar al Barça. L'únic problema és arribar a un acord econòmic amb el Santos perquè el deixi marxar un any abans d'acabar el contracte. El que és evident és que al futbol no tot se soluciona amb diners i Florentino Pérez té clar que tot s'hi val per aconseguir els seus objectius.

stats