20/10/2012

A Madrid comencen a conèixer Mourinho

2 min
A Madrid comencen a conèixer Mourinho

Mourinho està fora de lloc. No s'esperava aquest escenari. Ara fa uns mesos, quan Guardiola va decidir deixar el Barça, l'entrenador del Reial Madrid es veia guanyador. Es va arribar a creure que el Pep no havia pogut aguantar bona part de la pressió a què l'havia sotmès. I que, d'alguna manera important, ell havia estat decisiu en la marxa del de Santpedor.

El mateix dia que s'oficialitzava la notícia també es donava a conèixer el substitut: aquell a qui mesos abans havia posat el dit a l'ull. I, segons les sensacions de Mou, Vilanova era un home que no estava al seu nivell i, per tant, no li donaria ni el protagonisme ni iniciaria una rivalitat oratòria com amb Guardiola. De fet, les coses no podien començar millor per al portuguès, ja que en el primer títol en joc el Madrid va resultar guanyador. Però el que mai entrava al cap de Mou és que dos mesos després de començar la competició el Barça tingués vuit punts més a la Lliga i, el que més l'ha sorprès, que Vilanova no es talla ni un pèl en les rodes de premsa i les deixa anar tal com ragen. A més, els jugadors del Barça han entrat en la guerra dialèctica amb el Reial Madrid. Aquests quinze dies sense futbol de Primera han servit perquè Iniesta es defensi, amb raó, de les acusacions de Pepe, perquè Xavi insisteixi a dir que Mourinho no ha aportat res de nou a la història del futbol i perquè Piqué li recordi que ara busca a casa els problemes que no troba a fora.

I davant de tot aquest panorama Mourinho no ha reaccionat. Ha menyspreat l'oponent i ara l'agafa per sorpresa. I a tot això sumem-hi que al portuguès ja se li veu el llautó. Bé, des d'aquí ja fa temps que l'hi veiem, però ara ja el comencen a calar des de la capital. Ahir, sense anar més lluny, en la roda de premsa va insinuar, com sempre sense dir noms, que el Barça havia pressionat pel fitxatge de Pepe. I quan posteriorment li van preguntar de manera directa va dir que no li constava. L'havien descobert. Ja no li segueixen el joc. I pitjor aniran les coses si segueix fent campanya només a favor de Cristiano Ronaldo per la Pilota d'Or. S'oblida de Casillas, el capità i l'ídol. Mal enemic, un cop més.

stats