18/08/2012

Mourinho: l'enemic del Castilla

2 min

MADRIDJosé Mourinho no està gens content. És més, encara no s'ha jugat la primera jornada de Lliga i ja ha dit al president Florentino Pérez que les coses no comencen bé. L'únic reforç que ha demanat per al primer equip aquesta temporada encara no ha arribat i la Lliga ja arrenca demà al Santiago Bernabéu. I el que és més important, en menys d'una setmana s'ha de veure les cares contra el Barça i Luka Modric segueix sense ser jugador blanc. No hi ha cosa que molesti més al portuguès com que no li portin els jugadors que demana.

Mentre espera la confirmació del fitxatge de l'anomenat Cruyff dels Balcans, José Mourinho es dedica a desesperar el futbol base del seu propi club. A Mourinho el pressionen des de molts sectors del madridisme perquè tiri de jugadors del planter, els futbolistes de l'anomenada fàbrica de Valdebebas. Però ell no hi creu gens. Per això ha decidit passar a l'acció: abans del debut del Castilla a la Segona Divisió ahir contra el Vila-real al Madrigal, el tècnic de Setúbal demana al porter Jesús i als jugadors Morata, Cristian i Ríos per entrenar-se amb el primer equip, per si entren en la convocatòria del partit contra el València. Tothom sap que no ho faran, però així s'assegura que totes les persones de l'entorn que tant demanen que Mourinho es fixi amb el planter no es queixaran. I deixa el Castilla en el seu debut a Segona contra el rival més fort sense peces claus: sobretot el davanter titular i gran promesa madridista, Álvaro Morata, o el fitxatge procedent del Sevilla, José Ríos.

Primera conseqüència? L'entrenador del filial s'enfila per les parets. Ja ha demanat reforços per a la seva plantilla perquè ja es veu a venir que Mourinho li farà la guitza durant tota la temporada. De fet, la continuïtat de Toril al capdavant del Castilla ha estat una gran sorpresa perquè les seves relacions amb el portuguès han estat força tenses ja des de l'última temporada.

Però això és el que passa quan tens un cos tècnic que no creu en el planter. Si s'ha de jutjar per aquestes últimes setmanes, sembla que el fet que el Madrid Castilla hagi pujat a Segona Divisió és més una mala notícia per a Mourinho que no pas al revés. I és que, a sobre, ara haurà de veure com s'enfronta al Barça fins i tot a Segona en el duel de filials. I no caldrà esperar gaire, ja que el primer miniclàssic el tenim la setmana que ve a Valdebebas. Veurem si també demana jugadors per entrenar-se amb el primer equip i trenca els esquemes a Toril...

stats