01/10/2011

Els clans dels blancs

2 min
Els clans dels blancs

Digueu-me malpensat, però tantes ganes i tants esforços a demostrar que hi ha bon rotllo al vestidor del Reial Madrid em fa pensar tot el contrari. L'última és que Mourinho ha convidat tota la plantilla a una barbacoa a Valdebebas, i la notícia l'ha donat la web oficial del Reial Madrid, amb un breu text on hi diu: " Todos juntos disfrutaron de un grato almuerzo en el que se puso de manifiesto la excelente relación y la unidad que se vive en el vestuario madridista ". A veure si ens entenem. ¿Oi que ningú ha explicat el bon ambient que hi ha al vestidor del Barça? Però oi que ningú en dubta? Esclar, perquè no cal.

Però en canvi, al Reial Madrid Iker Casillas ha sortit a desmentir que hi hagi cap problema entre ell i Cristiano Ronaldo. És més, ja s'ha encarregat de filtrar que la seva relació amb el portuguès està en el millor moment des que es coneixen. I què hi ha de cert? És veritat, ara almenys es parlen. Però d'aquí que hi hagi bona relació hi ha un tram. I el problema al vestidor dels blancs és un mal ja conegut i afortunadament oblidat a Can Barça: els clans. Hi ha un munt de jugadors de parla portuguesa que estan tot el dia junts i que no s'acaben de relacionar amb la resta del vestidor. I el mateix passa amb els espanyols, que a més veuen com alguns del seu grup són menyspreats per l'entrenador. És el cas de Granero ara o de Pedro León l'any passat. Pinta malament la cosa a Chamartín, i més quan el seu president no ho veu ni ho vol veure. Perquè una cosa és clara, no us enganyeu. El Florentino Pérez que vam veure tots a l'assemblea de socis compromissaris és el vertader Florentino Pérez.

El to i el discurs utilitzat és el mateix que fa servir i ha fet servir durant l'última dècada quan no hi ha micròfons davant. Per això està tan encantat amb Mourinho, perquè ha trobat un aliat que li segueix el joc en totes les teories de la conspiració existents. I m'atreviria a dir i gairebé a assegurar que el mateix José Mourinho no s'acaba de creure ni ell mateix tot el que diu. Ara, Pérez no només s'ho creu, sinó que hi està entregat!

stats