DES DE LA CASTELLANA

Els cromos de Florentino

La setmana passada es va produir una notícia sorprenent per a gairebé tothom, de la qual ara de mica en mica es van sabent més detalls. Zidane feia públic que deixava de ser entrenador del Reial Madrid en una roda de premsa al costat del president del club blanc. El diari britànic The Sun ha publicat que hi va haver una forta discussió entre el president Florentino Pérez i el ja exentrenador el dia abans de fer públic que marxava. Una relació que es veia a venir que no acabaria bé, ja que Florentino volia fitxar segons el seu criteri i revolucionar la plantilla. Començant pel porter i acabant pel davanter. Però Zidane volia seguir amb Keylor Navas i Benzema. De fet, va ser una reunió que quan van començar ja sabien com acabaria i, com vam explicar a l’ARA, seria amb un win-win per a les dues parts.

Florentino ja té el que volia, via lliure per fer i desfer com vulgui. I, per tant, ara no té cap pressa per fitxar el nou entrenador. Perquè qui vingui haurà de conformar-se amb la plantilla que el president li confeccioni. I qui vindrà? La primera opció sabuda per tothom és la de Pochettino. Un home de club, que odia el Barça i no suporta Guardiola. Perfil ideal. El problema és que acaba de renovar pel Tottenham i no serà fàcil trencar aquest contracte. Com que no hi ha pressa, Florentino farà el mateix de sempre: pressionar a través dels protagonistes. El mateix Pochettino ha de ser el principal responsable de convèncer el propietari del club anglès que vol marxar. I per convèncer el mateix Pochettino que anar al Madrid és el millor que li pot passar a la vida, els mateixos jugadors del club blanc ja s’han posat en contacte amb ell per pressionar-lo.

Paral·lelament surten altres noms a la palestra: Klopp, Conte, Alegri... Però Florentino vol Pochettino, encara que n’hagi de pagar el gust i les ganes. És el candidat. La resta de noms són, de moment, també per pressionar Pochettino i que pensi que o s’espavila i mou peça o perdrà l’oportunitat d’entrenar el Reial Madrid, que tanta il·lusió li fa i que tant volen que ho faci els mateixos jugadors blancs.

I mentre el tema de l’entrenador ja va sol, ara el president secretari tècnic blanc se centra en els fitxatges. Amb Neymar ja té l’estratègia començada i ara toca esperar a veure quan tarda el brasiler a forçar la seva marxa del PSG. Pel que fa a la porteria dubta entre De Gea o Alisson, depenent de si segueix confiant amb Keylor o no. I la resta, tocarà veure qui destaca al Mundial i després intentar fitxar-lo. Allò de comprar cromos que tant agrada a Florentino. I que, no ens enganyem, tan bon resultat li dona a Europa.