08/12/2012

El moment per disfrutar

2 min

Es veia a venir i s'està complint. Se li farà molt llarg al Madrid arribar fins a finals de febrer, que és quan es reprendrà la Champions. Primer perquè Mourinho necessita mantenir distrets els madridistes, no fos cas que només parléssim de futbol i ens adonéssim que no juguen a res. I després perquè Florentino ha de fer front a unes eleccions i necessita il·lusionar els seus socis, ja que no s'ho pot jugar tot a una sola carta, que seria guanyar la décima . I per això el president ha volgut marcar ell el calendari. El seu cap pensa en els pròxims quatre anys i el Madrid necessita una reforma important. És conscient que Mourinho ha assumit massa poder i no vol que es repeteixi amb el pròxim entrenador. Tot i això, no se'n penedeix. Vendre la seva ànima al portuguès era necessari per contrarestar el millor Barça de la història. Però quan ja s'ha parat el cop, cal començar de zero. Per això Florentino ha començat a sondejar el madridisme. I què hi pot haver millor que filtrar que Mou no seguirà i temptejar diversos substituts. I tornarà la figura del mànager general, però per a aquest perfil té molts dubtes. Evidentment no tornarà Valdano. Però Fernando Hierro podria ser un candidat. D'aquest tema també en sentirem a parlar pròximament. Tenim poc més de dos mesos per anar descobrint de mica en mica tot el programa electoral de Florentino.

Per tant, vénen uns dies de tranquil·litat culer. No ho espatllem, però tampoc ens hi recreem. Deixem-los estar. Disfrutem amb el que tenim, una competició com és la Lliga encarrilada i una Copa del Rei per gaudir amb els jugadors menys habituals. I amb una mica de sort, abans no torni la Champions tindrem un parell de trobades contra el Madrid en aquestes dues competicions. I llavors serà moment de tornar-los a guanyar per tal que comencin la màxima competició europea tocats. I que Vilanova, que està batent tots els rècords i sorprenent, pugui treure's l'espina de l'última Supercopa.

Però fins llavors, a disfrutar d'aquesta generació única de futbolistes, dels gols de Messi, i deixem de preocupar-nos de les històries de distracció que s'inventarà Mourinho, de les guerres civils que crearà i dels projectes multimilionaris de Florentino. Perquè tenim la mala costum de disfrutar més de les desgràcies dels veïns que dels nostres èxits. I això no pot ser bo.

stats