Publicitat
Publicitat

Ajuda'ns a posar en valor el nostre paisatge

Aquí, al diari, deim sovint que ens agrada, i molt, que tothom se senti part de l'ARA Balears. Des del començament, hem entès aquest mitjà de comunicació com un projecte col·lectiu en tots els sentits. Un mitjà per pensar el país que volem, per estar informats dels grans temes que a tots ens preocupen, per qüestionar allò que creim que no ens és bo com a societat, per mirar el món des de Balears, per prendre posició en aquelles qüestions que s'ho paga fer-ho i també per reivindicar tots plegats allò que de veritat ens importa. En tot això, sumar idees, projectes i forces és imprescindible.

Tot això ho deia per contar-vos que, tenint en compte que un dels principis que ens mouen és la preservació del territori, per a aquest diumenge preparam un diari molt especial destinat a posar en valor els nostres paisatges. A l'edició de diumenge, en paper, no només trobareu un dossier sobre quin valor tenen els paisatges de les Illes per a la nostra economia, per a la societat i per a la cultura, sinó que, a més, a totes les pàgines del diari es publicaran fotografies cadascuna de les quals són un motiu per valorar allò que tenim: paisatges naturals, urbans, rurals, agrícoles, marins, industrials...

Com que des del diari seguim molts dels lectors, sabem que valorau el paisatge i que així ho demostrau amb les fotografies que penjau a Instagram, Facebook, Twitter i d'altres xarxes socials. Per això, des d'aquestes línies, volia demanar la vostra ajuda per fer el diari de diumenge, per posar entre tots en valor el paisatge balear. Enviau-nos les vostres fotografies i les publicarem, al paper i/o a la web, aquest diumenge. Trobareu un  article on es diu com fer-ho. No tenc cap dubte que amb la vostra ajuda tindrem molts de racons i moltes raons per valorar allò que tenim. És una bona manera de contribuir a preservar-ho.

PUBLICITAT
PUBLICITAT