Publicitat
Publicitat

Gràcies i felicitacions als amics de Titoieta Ràdio

Els companys de viatge són essencials. Que t'incloguin en un viatge o en un altre determina del tot la satisfacció i també la importància que aquest fet té en la teva vida. En aquest cas, no parl de la meva existència en concret, sinó de la del diari ARA i, de manera més específica, de la de l'ARA Balears. I ho dic per felicitar la tasca dels amics de Titoieta Ràdio, l'emissora amb seu a Algaida, perquè no només és un referent en si mateixa pel voluntarisme i la qualitat que ha mantingut al llarg de més d'un quart de segle, sinó perquè ha contribuït a crear referents en aquest país nostre que sovint n'està mancat. Millor dit, els té però no sempre els reconeix.

No pensis, estimat lector, que escric aquestes línies perquè ahir atorgaren el XXII Premi Santa Anneta a la família de l'ARA. És cert que els estam molt agraïts, moltíssim, perquè no només ens honoren, sinó que també ens encoratgen a continuar amb la nostra feina de fer un servei a la millora del nostre país i, concretament, pel que fa a aquest reconeixement, a perseverar en el suport a la llengua i la cultura catalanes.

I si us ho agraïm tant és perquè amb aquest premi ens heu donat la possibilitat de tenir uns companys de viatge que són, per a nosaltres, vertaders referents. Que la feina que feim des de l'ARA –i aquí vull esmentar especialment la que es fa des del diari que dirigeix Carles Capdevila– es trobi en la mateixa nòmina que l'Editorial Moll, la Plataforma Crida, el setmanari 'El Temps', el GOB, l’ACIC (Associació de Cantants i Intèrprets en Català), l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAU, la pel·lícula 'El Mar' d’Agustí Villaronga, el grup editorial Enderrock, els treballadors de RTV de Mallorca o l’obra de teatre 'Acorar' de Toni Gomila, entre molts d'altres igualment significats, representa per a la família de l'ARA un vertader premi. Un milió de gràcies, amics, no ens podíeu donar l'oportunitat de caminar millor acompanyats.