Publicitat
Publicitat

OPINIÓ

Mai tants de cans amb collars espanyols

No descobresc res si dic que el sentiment de l'espanyolitat és sobretot a Madrid. I potser només Burgos, per raons històriques clares, superi el fervor que es percep a la capital de l'Estat. Sigui com sigui, aquesta passió per Espanya i els seus símbols -ups, he dit símbols?- mai no s'havia vist tant a peu de carrer per Madrid.

Desconec qui fabrica els collars de cans dels colors de la bandera espanyola, però per la quantitat que se'n passegen, una diria que als afores hi ha tot un polígon treballant 'full time' per abastir la demanda que genera la comunitat madrilenya. Els cans no voten ni trien el collar que es volen posar, però si l'exhibició de la bandereta espanyola la té un partit gairebé en exclusiva, l'elecció d'Aguirre i de Cifuentes, el Madrid Party, està més que garantida.

Més enllà, diuen que els qui exhibeixen símbols són els radicals separatistes, i fins i tot els prohibeixen a les escoles i els veuen malament pel carrer. Això sí, com sempre, mentre els símbols no siguin els que posen als seus cans o que es col·loquen de polsera.

Etiquetes