Publicitat
Publicitat

Palma, millor que Espanya

Sí o sí, perquè així ho han consensuat els tres alcaldables de Palma, la nostra ciutat serà en poc temps antitaurina, una ciutat lliure de maltractament animal, això vol dir una ciutat civilitzada. La demostració que resulta tan absurd a aquestes altures haver de prendre aquestes determinacions està en el fet que si escrius el contrari et cau la cara de vergonya: "Visc en una ciutat que permet el maltractament animal" és com per desempadronar-te'n o per fer-te objector.

Palma serà ciutat antitaurina sigui quin sigui el proper batle, perquè els tres partits que tenen opcions de govern es varen comprometre amb els seus electors. És una d'aquestes mesures sense cost que diuen molt d'una ciutat, que la situen en la línia de les que no volen cap espectacle si aquest comporta i/o està basat en el patiment d'un animal.

I mentre Palma ho farà tan bon punt es constitueixi el nou consistori, TVE ja ha començat aquest cap de setmana a emetre toros en horari infantil. Mentre uns sembla que hem triat anar cap endavant, els altres fa temps que han evidenciat la necessitat d'un canvi en el si del govern de l'Estat perquè no es perdi temps discutint el dret a organitzar una xiulada i perquè la televisió pública no sigui la que promogui la violència contra els animals. I no em referesc a l'horari infantil, o no només. Els toros, a cap hora.