Publicitat
Publicitat

OPINIÓ

Voldrem saber qui són

Diuen que hi ha molts de nervis per tota la porqueria que ja s'ha anat incorporant al cas de la presumpta trama de corrupció a la Policia Local de Palma. El fet que, segons han declarat algunes prostitutes, aquestes dones poguessin ser obligades a fer serveis especials de franc a policies i a polítics és tan i tan greu que, si es demostra com a cert, no bastarà amb aixecar del tot les estores, sinó que s'hauran d'estendre a la balconada.

Quan aquestes acusacions estiguin provades, i només en aquest cas, voldrem saber qui són aquests homes que pel poder que els dóna una placa policial o el maneig de l'administració pública s'han aprofitat de treballadores en situació irregular, en condicions d'explotació, víctimes de tràfic de dones i quasi sempre abocades a un món fosc d'agressions, drogues i tota mena d'il·legalitats més.

Si arriba el cas que ja no hi hagi lloc per a la presumpció d'innocència, voler saber qui són els polítics i els policies que han entrat en aquests camins de la il·legalitat, acceptant a més tractes de favor, no és una qüestió de xafarderia ni té res a veure amb una lapidació a la plaça pública. Entre d'altres qüestions, hi ha un tema d'higiene democràtica i de responsabilitat de tothom, i especialment dels càrrecs públics, de fer un món més just i de respecte absolut a uns drets humans que són sagrats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT