Publicitat
Publicitat

Ens quedam amb aquest nom: Alexis Carini

He de reconèixer que fins ara no el coneixia i s'ha guanyat un "m'agrada" monumental. El seu nom: Alexis Carini. Per més senyes, que mereix que les donem totes, és propietari del Catering Francés Ibiza i també president de l'Associació de Càtering i Xefs d'Eivissa i Formentera, tot un luxe per a aquesta associació. El motiu segurament ja el sabeu, però no m'estaré de repetir-lo: aquest empresari s'ha negat a treballar per al reality 'Ibiza Shore', que la cadena MTV preveu gravar durant els mesos d'agost i setembre a l'illa.

A molts ens basta veure les imatges promocionals del reality (que amb aquest terme ja es diu tot) per saber quina és la que es prepara: una estampa d'homes i dones amb cervells només aptes per a discoteques, fets de silicona, bòtox i gimnàs, d'aquests de puahhh, i una altra (convé dir-ho) de l'Ushuaia, la macrodisco eivissenca de Matutes, un dels antics barons del PP, per si a qualcú encara se li escapa aquesta dada. 

Que un empresari de càtering o del que sigui digui 'no' al que segurament deu ser un negoci a curt termini, com és ser present en un programa d'una cadena tan popular (tant, que jo no crec que l'hagi vista més que fent zàping), com diu una bona amiga eivissenca, és una manera de marcar distàncies. Una manera esplèndida de marcar distàncies, dic jo posant-me dreta i fent mamballetes al senyor Alexis Carini. Si la seva actitud en favor del seu negoci i, especialment, de la imatge d'Eivissa serveix de model a d'altres, les coses en aquestes illes ens aniran millor, infinitament millor. M'atreviria a dir que si tots els empresaris ho haguessin fet fa anys, el problema de Magaluf, Sant Antoni i la Platja de Palma, avui no el tindríem.