01/03/2011

Blau

1 min
Blau

Divendres a la tarda, a Catalunya Ràdio, passen la propaganda del programa d'esports Tot gira . Quan la sento, m'espanto molt.

El Tot gira és un programa d'esports molt ben fet, que escolto sovint. El fan els dissabtes de sis de la tarda a una de la matinada i els diumenges de quatre de la tarda a onze de la nit. El presenta en Marc Negre i hi ha tot de seccions que m'agraden, com La llibreta de la Lluveras i El punt G . Per això la meva por és la por d'una oient. La il·lusió d'una persona que estima l'esport, però que també estima en Marc Negre i tot el seu equip de guionistes i productors. En aquesta propaganda que els dic, en Marc Negre ens avança tot el que faran al programa. Parlaran de futbol i també d'handbol. O sigui que-això ens promet el nostre home-faran "un homenatge al gran Barrufet".

No és fàcil homenatjar un personatge tan ple de màgia com el gran Barrufet. Suposo que es tracta de buscar persones del seu país que ens parlin d'ell i de la seva trajectòria brillant. Aquell amic seu cuiner o aquell altre amic tan malcarat però de bon cor podrien explicar-nos com era de petit (no en sabem res, de la seva infantesa). I, sobretot, sobretot, hem de demanar al Marc Negre i al seu magnífic equip que vigilin molt a l'hora de permetre l'entrada de públic a l'estudi. Potser haurien de posar un vigilant de seguretat a la porta, perquè s'ha d'impedir de totes totes que vingui el malvat Gargamel. Això només barrufaria problemes.

stats