Publicitat
Publicitat

Carina Mejías, alcaldessa

Lectors empadronats a Barcelona, no puc fer altra cosa que demanar-los el vot per Carina Mejías, de Ciutadans. La seva última proposta és canviar el nom a la plaça dels Països Catalans “perquè no existeixen”. És la meva diva i també la de tots vostès.

Segons la Viquipèdia, els Països Catalans són el conjunt de territoris on es parla la llengua amb la qual em dirigeixo a vostès. Però pot ser que aquest conjunt de territoris siguin una il·lusió de la minoria sorollosa. I si per aconseguir que la Carina tingui raó tots nosaltres hem de fer veure que no entenem les novel·les del Ferran Torrent i en Biel Mesquida ho farem. Ara bé, seguint el fil cerebral de la meva-nostra-futura alcaldessa, quines altres coses no existeixen que tenen dedicat un carrer? Per coherència, la gran Carina Mejías no s’hauria d’aturar en aquesta plaça del nomenclàtor barceloní. S’hauria de petar, també, el carrer de l’Atlàntida.

El carrer de l’Agricultura, en canvi, de moment el pot deixar, perquè encara n’hi ha, d’agricultura. I el carrer de l’Aire de moment també. Però i el carrer d’Alfons el Magnànim? L’home va existir, però ja no existeix. I el carrer de la Democràcia? I el Jardí dels Drets Humans? I el carrer de Neptú? I el carrer del Progrés? Ah! La plaça de l’Onze de Setembre! L’hauria de canviar segur. És sabut que la Carina vol petar-se la manifestació d’aital dia, per tant, si no hi ha mani, no hi ha dia. Sens dubte, el carrer del Paradís també va fora. I la plaça de la Pau, també. De pau no n’hi ha a tot arreu. I, per cert, tots els carrers de sants, fora, també. I la plaça de l’Univers? Donaria per un debat filosòfic, però la coherència abans que res.

La Carina no ha dit, i és una llàstima, el nom que donarà a la nova plaça quan sigui alcaldessa (gràcies als nostres vots). Potser, perquè no soni gaire diferent, li pot posar plaça dels Pastissos Casolans. Perquè plaça dels Països Catalufos queda molt lleig.

Riure, malgrat tot