Publicitat
Publicitat

Catalunya traurà Espanya de la crisi

Una bona notícia. ¿S'enrecorden que el ministre espanyol Montoro va dir, no fa gaire, que Catalunya trauria Espanya de la crisi? Ara ho entenc. Ho entenc i em poso a punt de neu. Suposo (vaja, no suposo, ) que es referia a l'avantprojecte de Ley de Seguridad Ciudadana que s'acaben de treure de la bragueta i que sancionarà amb 600.000 euros escraches o manifestacions, així com injuriar els agents de seguretat. Mmm....

600.000 euros són molts euros. Ara mateix, al meu interior corporal hi sona una melodia de saxo, sensual i verra, que fa que la xifra em resulti encara més eròtica. 600.000 euros. Mmm... M'imagino que en Montoro (així com la Soraya i tots els seus amics) baveja fins al punt d'haver de passar el pal de fregar quan multipliquen. Imaginem-nos, sisplau, la mani de l'Onze de Setembre de l'any que ve, el gloriós any 2014, l'any de la consulta. L'any del tema. Imaginem-nos un milió i mig, per no dir dos milions i mig de catalans al carrer. Aquest cop ja no fent una vulgar i facilota Via Catalana sinó ensenyant el cul al Meteosat, per exemple. Imaginem-nos, doncs, dos milions i mig de catalans infractors pagant una multa de 600.000 euros. La xifra és tan alta que no la puc multiplicar amb la calculadora de l'ordinador amb el qual escric aquestes ratlles. Però trauria Espanya de la crisi.

La llei no només és un bon sistema recaptatori fins que no fotem el camp, sinó que, a més a més, serveix per fer justícia en l'àmbit matemàtic d'una vegada per totes. Finalment, i pel bé del Regne d'Espanya, es produiria la conjuntura històrica. Finalment la policia, per primer cop en la història, donaria una xifra de manifestants superior a la dels organitzadors. Per primer cop els manifestants dirien que han sigut quatre gats i la policia arribaria a la xifra històrica del set milions.