TOVALLONS NEGRES
Misc 22/01/2011

Ensenyar la carn d'olla

i
Empar Moliner
1 min

Ahir, a la secció "A favor, en contra", que es publica a la 3 d'aquest diari, el sempre abrandat Jordi Poblet, secretari del Club Català de Naturisme, deia que "un ajuntament que prohibeix el nudisme és delinqüent". I afegia que (aquest ajuntament) "no és ningú per dir com s'ha d'anar vestit i si això és decent o no".

Ja ho veuran. A mi, la decència m'és ben igual. No em causaria cap trastorn veure un senyor exhibint la carn d'olla a la cua de la verduleria, a la cua dels cinemes Verdi o a una vetlla del tanatori, per dir tres llocs on un nudista ha d'anar de tant en tant. No em resulta agradable, però ja té raó en Poblet. És problema meu. Tampoc no em resulten agradables els burques i m'aguanto. No seré jo qui vulgui "retallar les llibertats individuals" de ningú. A més a més, pel que he vist a Port Aventura, hi ha llocs, com la Polinèsia, on no duen samarreta.

Ara bé, el que sí que trobo que m'afecta és l'activitat dels nudistes. Si en Poblet s'asseu despullat al tamboret d'un bar, crec que, abans d'anar-se'n, me l'hauria de desinfectar. Un nudista hauria de portar sempre un drap i una ampolla de lleixiu a la ronyonera (una ronyonera no atempta contra la llibertat corporal; no és una peça de roba). Perquè, sincerament, em provoca cert fàstic que els meus pantalons retrògrads (i alhora cars) entrin en contacte amb la superfície que ha acollit el noble cul del senyor Poblet.

stats