12/02/2013

L'Alícia i la María queden per dinar

2 min

Ahir ho llegíem a la premsa. Diu que l'any 2002 Alícia Sánchez-Camacho es va reunir amb María Victoria Álvarez Martín, que assegura que és examant de Jordi Pujol Ferrusola. S'haurien vist per dinar en un reservat del restaurant La Camarga, de Barcelona. Un restaurant on, fa temps, vaig tenir un conflicte per culpa de la temperatura del cava. La trobada, segons el diari El Mundo , va ser gravada per una empresa de detectius contractada pel PSC.

M'interessen molt les explicacions que ha donat el PSC, però encara m'interessen més les explicacions que pugui donar l'amo del restaurant. ¿Va permetre que algú hi anés a instal·lar uns micròfons a sota del platet del pa d'olives, pistatxos i nous de la taula que havia encomanat una clienta?

Segons El Mundo , la feble i trasbalsada ex vivia un infern i no s'atrevia a denunciar que en Pujol Ferrusola duia el portaequipatges del cotxe ple de bitllets de 500 euros. (Jo sempre ho recomano: si pots, no tinguis ex.) El cas és que, i sempre segons El Mundo , al final del dinar les dues dones van parlar d'altres coses. Em permetran que no tradueixi el paràgraf que haig de citar per mantenir-ne la vivesa: "Hablaron de ropa, de restaurantes y de amoríos ".

El final del dinar és el moment important de la conversa. Sobretot de la conversa amb una presumpta ex de Jordi Pujol Ferrusola. Però elles dues no van poder evitar "parlar de roba, de restaurants i d'amors". Ho estic veient: "Que mono això que portes", devia dir una. "T'agrada?", devia fer l'altra. "Doncs és d'unoutlet que està molt bé de preu..." I després potser van fer un elogi de l'amanida de brie i ruca, que és bona però no engreixa. I, al final, una d'elles qui sap si va demanar un Baileys, i va xiuxiuejar: "Et comprenc molt. Tots els homes són uns cabrons. Namés et fan servir com un drap brut i després si te he visto no me acuerdo ..." Faig molt bé d'anar a dinar només amb homes.

stats