Publicitat
Publicitat

Pastors de la vall, jo us porto la nova...

Ahir, a La Razón, deien que Artur Mas anunciaria quina és la pregunta a TV3 el dia 16. Cau en dilluns. Però no em consta que al programa Els matins, on secciono diàriament, hagi trucat el senyor de les ulleres blanques de pasta, que és el cap de premsa del president, per reservar la data. El programa Els matins tampoc no l'ha convocat a ell. (Bé, sí. L'ha convocat, però fa setmanes, i em sembla que encara no ha dit el què.) No em consta tampoc que l'Helena Garcia Melero hagi rebut cap whatsapp amb el text: "Wapa, sóc l'Artur. Dilluns 16 em podràs fet 1 forat a la tertúlia final dsprés dl koncurs Danone, q anunciaré la pregunta? J".

Tampoc no veig possible que l'Artur Mas faci l'anunciata durant el programa Cuines. I els de Divendres em juren que no en saben res. Que ells encara no tenen tancada l'escaleta del dia 16, però que els sembla que anirà com sempre. Amb en Màrius Serra i la pissarra, l'Espartac fent connexions... Una altra possibilitat seria que en Mas anés al TN, però no tindria gaire temps si la pregunta és gaire llarga i enrevessada.

Al vespre fan El convidat. L'Om va a casa de la Laila Karrouch. Però, després, faran una reposició de la temporada passada. Justament, el capítol de la Pilar Rahola! Home. Seria una possibilitat... Mentre la Rahola explica que trenca llits amb el seu home, surt en Mas i anuncia la pregunta. Però si això hagués d'anar així, la Rahola ja ho hauria explicat en un article. Tot i que també és cert que últimament la Rahola no sembla tan indepe ni tan sobi als articles, com si una veu interior li digués "Compte...!" (S'escriu amb p, oi?)

Descartat l' Info K, ens queden dues úniques possibilitats. Que La Razón hagi escrit el que ha escrit precisament per evitar que passi. O que el president ens faci saber la pregunta al programa El gran dictat.