11/12/2012

Rosita, engega la tele...!

2 min

Rosita? Sóc jo, nena. Com que qui és jo? Jo, la Paquita, qui vols que sigui? Què fas? ¿Ja tens el teu home arreglat? I l'ocell també? Bueno, això és bo, me n'alegro. Què vols dir que et parlo amb Rin tin tín? No, no t'estic donant per la banda, Rosita, Déu me'n guard.

Res, jo ara me n'anava a pagar els difunts i he dit calla, trucaràs a la Rosita aviam si necessita que li vagi a buscar el Sintrom a la farmàcia. ¿Vols algun recado? Sí, nena, t'he enviat un privat pel Twitter però m'has ignorat. Doncs no res, no volia. Avisar-te que al 3/24 donaven el prèmit Nobel de la pau, per si ho volies veure. Sí, dona, sí, això era després de la Melero. La Melero s'acaba a la una més o menos. Sí, dona, jo no canvio fins que no s'acaba la Melero. Acabàramos. És molt maca i molt intel·ligenta.

En total. Que donaven el prèmit Nobel de la pau... Quina gràcia, nena, fixa't tu. I l'hi donaven a Europa. Mira, pots comptar per què? Perquè no deuen haver trobat cap indígena d'aquells que el guanyen sempre. No devien tenir cap Rigoberta Menchú a mà o algun xino o algun lama. No! Res d'honorífic! Et donen una bona picossada de calés. Sí, mira. És el que jo dic. Els poden fer servir per rescatar Espanya o Grècia i així la doneta aquesta d'Alemània no gasta tant...

Qui l'ha recollit? En Rajoy hi era, només et dic això. I l'homenet francès també. El que no hi ha anat és l'inglès, el Cameron, aquest no hi ha anat, perquè ells són de conduir al revés i de no tenir euros. Però, d'allò. El recullen ells i figura que és per a tots els europeus. Què? Ai, que ets boja! Sí, fill, sí. Al Vidal-Quadras també l'hi han donat. I a aquell, a l'Alamán Castro. Són tan europeus com tu i com jo, Rosita.

Doncs mira, nena, és el que jo dic. El Nobel que deu fer il·lusió és el de literatura o el de física. Però que li donin el de la pau a Europa no està mal. Pitjor hauria sigut que li donessin el d'economia.

stats